lauantai 9. syyskuuta 2017

FALL TO DO


Hyvää syyskuuta! Tein itselleni tälläisen syksyn to do - listan, jolla on ihan pieniäkin juttuja, joita haluan tehdä tänä syksynä.

1. SYYSTAKIN METSÄSTYS

Aloitetaan nyt tärkeimmästä, tarvitsen lämpimän syystakin, että uskallan lähteä koleampanakin aamuna ulos. Muuten en vielä tiedä yhtään, mitä haen, eli lähtökohdat kunnossa, heh. Varmaan tulen kallistumaan jonkun lyhyen kevyttopan puoleen, mutta katsotaan nyt.

2. KYNTTILÄT

Syksystä monella tulevat mieleen kynttilät. Mulla ja kynttilöillä on outo suhde. Haluaisin polttaa niitä, mutta jotenkin se aina unohtuu. Tavoitteena olisi polttaa edes yksi, kolme vuotta vanha kynttilä loppuun.

3. VOHVELIKAHVILA

Muistin yhtäkkiä, että Vohvelikahvilassa on joitain vegaanisia vohveleita. Pitäähän niitä käydä testaamassa. Joku päivä nappaan kaverin kainaloon ja suuntaan kahvilan lämpöön istuskelemaan, niitä vohveleita unohtamatta. Kuulostaa täydelliseltä syystekemiseltä, eli sinne siis, mahdollisimman pian tietenkin. 

4. KIRJA JA TEETÄ

Kuumaa teetä ja hyvä kirja pimenevänä syysiltana. Viltti päälle ja rauhallista musiikkia taustalle, tarvitseeko sanoa muuta?

5. LÄMPIMÄT VAATTEET

Pukeutumisen osalta syksy on kyllä mun lempivuodenaika. Vielä ei tarvitse pakkautua toppakerroksiin tai luopua lenkkareista, mutta pääsee käyttämään pehmeitä neuleita ja isoja huiveja. Ostin Adidaksen perus mustan hupparin ja olen rakastunut. Jos vielä löytäisin sellaisen valtavan, lämpimän neuleen, olisin maailman onnellisin. Lämpimät vaatteet nyt on vaan mun juttu. 


6. KEITTO

Keitto on täydellistä syysruokaa, jota tulee tehtyä ihan liian harvoin. Haluan löytää jonkun mausteisen, lämmittävän keittoreseptin, jota voin sitten syödä viltin alla ja katsoa Valehtelevien viettelijöiden 6. kautta, joka vihdoin löysi tiensä Netflixiin.

7. LEFFAILTA

Olen vähän huono katsomaan elokuvia, mutta rento leffailta jonkun ihanan ihmisen kanssa kuulostaa kutsuvalta. Takka päälle, peiton alle ja elokuva pyörimään, kyllä kiitos.

8. SYKSYISET KUVAT

Jokavuotinen ajatus täydellisistä syyskuvista alkaa kummitella mielessä heti koulun alkaessa. Innostun, kun näen keltaisia lehtiä. Suurin osa puista vielä vihertää, mutta ennen kun huomaakaan, lehdet ovat jo pudonneet. Aionkin olla nyt ajoissa, niin en missaa mahdollisuuksiani. Olen viime aikoina viettänyt ihan liikaa aikaa Pinterestissä työstämässä täydellistä syystaulua. En edes tiennyt odottavani syksyä.

9. LEIVO KURPITSASTA

Leipominenkin kuuluu syksyyn. En ole ikinä leiponut mitään kurpitsasta, joten tänä syksynä kurpitsaleivät ja -skonssit pääsevät testiin. En ole hyvä leipuri, tai niin välitä kurpitsasta, mutta ainakin olen kokeilunhaluinen, sehän on tärkeintä.

10. AAMUKÄVELYT

Haluan käydä kävelyllä raikkaana aamuna, katsella syksyisiä värejä ja jutella kaikenlaista. Pelkään kylmää ja yleensä jäisin mieluummin sisälle. Jos muistaa pukeutua lämpimästi, ulkoilu on kuitenkin aika kivaa, joten aion voittaa pelkoni.

Huomaa, että lämpö, hyvä ruoka ja chillailu on mun syksyn pääteemana. Mikäs siinä, kiva saada  vähän vastapainoa arjelle. Itse olen ainakin nyt ihan innoissani syksystä, enkä varmasti ole ainoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Voisin itsekin kokeilla leipoa jotain kurpitsasta, kun en ole koskaan ennen kokeillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, jännä nähdä, mitä munkin leipomuksista tulee. :')

      Poista