lauantai 19. elokuuta 2017

STOCKHOLMNArki on nyt sitten virallisesti täällä ja olikin ihan kiva viikko, mutta viikonloppu tulee kyllä tarpeeseen. Viime yö meni univelkojen nukkumiseen, vaikka yritinkin mennä iltaisin nukkumaan heti, kun vaan ehdin. Eiköhän tähän rytmiin ajan kanssa totu. Viikolla sää ainakin suosi. Parasta tulla koulusta, kun aurinko lämmittää ja koko päivä on vielä edessä. Rakastan kesää ja valoa.

Tässä pieni throwback-tyylinen postaus kesäloman alkuun ja Tukholmaan. Vietettiin kaksi päivää lähinnä vanhaa kaupunkia kierrellen. Ihastuin heti. Vanhat, värikkäät rakennukset ovat niin kauniita, voisin kävellä tunteja vain katsellen. No, rehellisesti en kestäisi hetkeäkään ilman kameraa. Tuntuu, että hyvän kuvan saaminen on puolet elämyksestä. En liene ainoa kamerariippuvainen.  

Vaikka Tukholmasta on vielä paljon näkemättä, on kaupunki niin lähellä, että tämä reissu tuskin jää viimeiseksi. Tukholma tarjosi meille hyvää ruokaa ja kivaa hengailua. Matkustaminen on ihanaa, harva asia voittaa uuden paikan viehätyksen.

Mun loppupäivän suunnitelmat loistaa poissaolollaan, katsotaan, mitä viikonloppu tuo tullessaan. Rentoa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti